Drømmer du om solskinsferie året rundt

Hører du til de ca. 400.000 danskere med mulighed for at få et billigt tillægslån til ca. 1 procent i en friværdi på minimum 450.000 kr i din ejendom, eller har du en kapitalpension, som du nu og i 2015 kan hæve med skatterabat på 2,5 procent, så har du her en enestående mulighed for at investere i en feriebolig ved en af Thailands hvide sandstrande. Så kan du få glæde af din pensionsparing allerede nu. Ved at investere i en feriebolig kan du få både feriebolig og et garanteret afkast uden risiko de næste ti år.

VIP Real Estate Co Ltd har 26 års erfaring med ejendomsudvikling i Thailand, og for firmaet, der ejes af Jens Brøchner Nielsen, er visionen
at drive, sælge og udleje attraktive ferieresorts for hele familien tæt ved stranden. Resortene er designede, så de tilfredsstiller både børnefamilier og det modne publikum.
Ferieboliger tilbydes i flere størrelser og kan købes fra kr. 200.000 med et afkast på 9,8 procent eller mere, også når du og familien holder ferie i egen feriebolig fire uger hvert eneste år.

Feriebolig for par og familier

Der er lige nu 105 ferieboliger til salg i tre forskellige kategorier:
Sea Sand Sun, nyrenoveret og fra 1996, hvor lejligheder på 41 m2 og 82 m2 alle vender mod havet, moderne og stilrent møblerede, og de er indflytningsklare. www.sea-sand-sund-resort.info
Tropical Beach, nye luksuslejligheder i et smukt helårsresort. Lejlighe- derne vender alle mod havet. Populært resort hos modne livsnydere, der planlægger et sundt langtidsophold under palmer og sol i 1-6 måneder om året i et varmere klima. Også for børnefamilier der ønsker trygge ram- mer for ferien. Resortet rummer bl.a.: Restaurant, flere swimmingpools, tennis, minigolf, stort wellnesscenter med bl.a. Thaimassage. www.tropicalapartment.info

Nær Rayong

Læs mere om Sea Sand Sun på vores side: Sea Sand Sun (SSS)

Læs mere om Tropical Apartment i VIP Chain Resort vores side: Tropical Beach Apartment

Oasis Garden og Pool Villa

I projektet er de sidste syv toetagers huse til salg. Med tagterrasse, ni huse deler en stor swimmingpool. To eller tre væ- relser, 2 baderum, moderne møbleret og indflytningsklare.

Læs mere om Oasis på vores side: Oasis garden & Pool Villa

Faktaboks - Få en ferie bolig for 1 krone

Eksempel: Køb 2 lejligheder for 200.000 pr. stk. i Sea Sand Sun. Der aftales udlejningsgaranti på 6 procent på begge lejligheder. På den ene lejlighed tegnes en værdistigningsgaranti på 7 procent pr. år og en gensalgsgaranti.
Friværdien i din bolig i Danmark på – min. kr 450.000 – belånes med et kreditforeningslån med en rente på under 1 procent og en løbetid på 10 år med løbende afdrag fordelt på de 2 lån på hver 225.000 kr. De 450.000 kroner indfries helt efter 10 år, hvor rente, bidrag og administration i alt udgør 3,25 procent pr. år.

Efter 10 år sælges den ene lejlighed og med indtægt fra salget samt lejeindtægt står du nu tilbage med den anden feriebolig som en helt gældfri bolig.