VIP Real Estate ltd.

VIP Real Estate ltd er etableret i 1988 under register nr. i Department of Business Development med en kontant indbetalt kapital på 200 mill Baht (ca 35 mill. DKR) og er selvfinancierende. Alt hvad udbydes ejes af VIP Real Estate eller søsterselskaber. Selskabet har siden etableringen for 26 år siden deltaget i opførelse af lejlighedskomplekser med op til 500 boliger og 32 etager, samt huse og mini shoping center i Thailand ved landets feriesteder som Hua Hin, Pattaya/JomTien og Rayong. I dag koncentreres der om små og mellemstore projekter samt opkøb, organisering og restaurering af eksisterende bygninger for derefter at drive disse i resort stil.

Selskabet drives og ledes af Jens Brøchner Nielsen, CEO, tidligere dansk revisor og succesful forretningsejer. Medlem af Thai Chamber of Commerce, Thai Ejendomsmæglerforening (TREBA), og de amerikanske ejendomsmæglerorganisationer NAR og REALTOR. Er Certificeret International Property Specialist (CIPS from Chicago Convention). Også medlem af den internationale ejendomsmæglerorganisation FIABSI og certificeret fra ICREA (International Consortium of Real Estate Associations).

De kan finde alle informationer om køb af ejendom i Thailand, aktivitetsmuligheder, video med viden ved at gå ind på vor sitemap og herfra finde hvad der har interesse. Der er også muligt at printe brochurer: http://en.easyrent.asia/site

Jens Brøchner Nielsen

Jens Brøchner Nielsen

CEO

VIP Real Estate Ltd. er medlem af disse ejendomsmægler organisationer

unnamed (1)
CIPSLogos_FINAL_CMYK_WithName
unnamed
FIABCI-International-logo
NAR_logo
realtor-logo