Reinvester din kapital pension

Nu har skatteministeren givet mulighed til 730.000, kapitalpensionsejere, at lade deres kapitalpension ophæve til lav skat uanset om man er nået pensionsalderen eller ikke, alle uanset alder kan ophæve deres kapitalpension med fordel.

Her bliver det muligt i stedet at investere i en feriebolig ved en af Thailands lange hvide sandstrande.

Køb en ferielejlighed med en udlejningsgaranti på 6%, hertil kommer muligheden for at indgå en garantiaftale, som sikrer at ejendommen med garanti kan gensælges med en prisstigning på op til 7%. Netto vil det give en total genemsnitlig afkast på 10,0% om året efter omkostninger.

Skattereglerne er meget lempelige for udleje af feriebolig, hvilket betyder at lejeindtægten i mange tilfælde vil være skattefri eller til meget lille beskatning.

Herved kan man gøre sit livs investering, få et af de højeste afkast på sin pensionsopsparing, og mulighed for selv at bestemme om man vil geninvestere pengene eller bruge dem nu som en ekstra lønforhøjelse.

Og skulle man komme ud i en uventet situation så kan man altid sælge og salgssumen skal ikke beskattes som en pensionsopsparing bliver ved udbetaling.